onsdag 22 februari 2012

 jahapp  sovd fö läng idag o lyckas allti me he tå vi har engelsk. o idag råkar ha prov första timmen o jag e som hem ennu! Men ska si sen om ja får skriv e nån rast istället o nu ska ja böri ställ me ti skolan hejpps :)
Idag har jag varit till skolan å de va tungt.. Vi hadd ungefär bara jobbiga ämnen och det kändes som om dagen aldrig skulle ta slut. Förutom det har det varit hemskt väder också, snöstorm ungefär o jag me mina tygskor = awesome! Men nåja, såna dagar måste man väll ha emellanåt också.
Kolla just dokumentären Justin Bieber:Never say never! ÅÅÅh he va så bra :')) Känner mig lite efter  då jag ser den först nu men tkr iaf den va så bra o man fick en helt annan bild av Justin än va man haft förut! :) Ikväll blir det väll nå smått pluggande på engelska provet osvosv.. Hejpps;)

söndag 19 februari 2012

Söndag - Hittills har jag bara chillat och snart blir det dags att städa lite. Men gårdagen blev lite ändrad! Vi hade ju planerat att fara till bennäs men folk sa att det inte hände nå där så vi ändrade oss och for till stan ist  o va där ist med några!:) Helt kul blev kvällen ändå :)

lördag 18 februari 2012

fredag 10 februari 2012

onsdag 8 februari 2012


Idag har jag varit i skolan, tränat lite, läst på nå läxor o typ chillaat ;D Börjar bli tungt det här med skola nu... Nästa vecka har jag  som matte prov, bokförings prov o IT-prov o veckan därpå prov i löner.. FML säger jag nog bara! Som tur så har vi snart sportlov! :))



People say you never know what you've got until it's gone.
The truth is,
 you knew what you had  you just never thought  you would lose it.


www.weheartit.com

söndag 5 februari 2012

Filmtips







Remember me


Blev själv tipsad av en kompis att kolla filmen som visade sig vara otroligt bra, iaf tycker jag det!   


Snabb information om filmen:"Remember Me" är romantiskt ett drama som utspelar runt två unga älskande. Men deras nyfunna kärlek är hotat när de samtidigt försöker hantera sina respektive familjers tragedier. I huvudrollen ser vi Robert Pattison från biosuccén "Twilight" .
Hejsan! Denna helg har varit ganska kort eftersom vi hade skoldag även på lördag!-.- 
okej det var för att skolan hade öppet hus men ändå. Jag och några andra från merkonom A & B  klasserna skulle stå vid kassorna i  Prisma och plocka varorna kunderna köpt i plastpåsar. Det var något lärarna eller nån hade kommit på höhö ;D Tiden gick endå ganska fort fast vi stod där från 9- halv 2 (och matpaus) så vet inte om jag ska klaga så mycket förutom att det var lördag förstås. Sen på kvällen var jag till stan med några,  helt okej kväll blev det! :)