måndag 16 april 2012

Sitter i skolan och har fakturering, SKITKUL! eller så inte :) Idag har vi skola ända till halv 4 jobbiga är dom dehär måndagarna! Men en bra helg har de vart iallafall ;DD Efter skolan blir det bilskola ;oo tiden går fort snart är man 18 o har körkort HAHA wtf ellr nåå :)

torsdag 5 april 2012

Pekka och janne
Gokväll! Idag har jag varit i skolan och sen har jag sovit hela kvällen och har nyss vaknat typ! Har sjuka ben ännu efter gårdagens 10 km:s promenad så skulle inte orka men borde ändå göra nå vettigt snart!! hejpps!

söndag 1 april 2012

ful bild, kbry

Idag har jag vari ti stan körand o hämt nå present åt en kaveri som hade kalas ikv!:)
De var no riktigt kul där fast jag bara var kanske 2 timmar men nåja skola imr så.. :pp
Jag har också städat lite idag o de var allt, MORO!

lördag 31 mars 2012

Hejsan! Började dagen med att köra iväg med mopeden till Kållby och hälsa på en kompis o sen kom jag hem 4 tiden, ställde mig och for till mikkans! Det var ju dansgala ikv så därför var jag faktiskt i jeppis för en gångs skull på helgen (utomhus) fyfan va kallt det var!! Dock var jag endast ½ timme där eller nå tills  vi for på kaffe till mikkans kompis för att man typ frös ihjäl fast jag hade vinterjackan på! Men sjukt kallt var det ändå..   japp japp ska snart sova tror jag för är sjukt trött så hejdå ha en fortsatt trevlig natt eller nå! :D

söndag 11 mars 2012

Blev lite inspirerad av Paris hårsmycke  och kom på att det faktiskt är ganska snyggt! Behöver ju inte se lika ut sompå bilden finns ju så många modeller att välja på men tkr det är sååååå snyggt  med långt lockigt hår på sommaren eller med sådant som Paris har på bilden går ju också!:) Själv har jag inte speciellt långt hår men får hoppas det växer ut nu när jag tagit ut hårförlängningen och inte använder plattång mera förutom vid speciella tillfällen för är otroligt trött på mitt korta hår så det är inte klokt så tror det var ett bra val att sluta med sånt som förstör det ännu mera då....

lördag 10 mars 2012

(Bilden bara för att jag saknar sommaren) :>
Hej allihopa! Igår var det fredag och då va jag först till skolan och sen var jag hemma resten av kvällen! Egentligen ganska skönt faktiskt! :)
Idag så vaknade jag redan halv 10 typ sen kollade jag tv, var ute en stund i det fina vårvädret och har nyss lagat mat. Snart blir det att göra mig i  ordning och fara och hälsa på Ann-sofie!;D Vi ska typ och skidra (haha lycka till säger jag bara har bara gjort det en gång hittills i år woupsis) :) Sen efter det blir det väll film eller nåt fårse va vi hittar på!  :D Ni andra ska ha en Fortsatt trevlig helg hejdå! :)

onsdag 22 februari 2012

 jahapp  sovd fö läng idag o lyckas allti me he tå vi har engelsk. o idag råkar ha prov första timmen o jag e som hem ennu! Men ska si sen om ja får skriv e nån rast istället o nu ska ja böri ställ me ti skolan hejpps :)
Idag har jag varit till skolan å de va tungt.. Vi hadd ungefär bara jobbiga ämnen och det kändes som om dagen aldrig skulle ta slut. Förutom det har det varit hemskt väder också, snöstorm ungefär o jag me mina tygskor = awesome! Men nåja, såna dagar måste man väll ha emellanåt också.
Kolla just dokumentären Justin Bieber:Never say never! ÅÅÅh he va så bra :')) Känner mig lite efter  då jag ser den först nu men tkr iaf den va så bra o man fick en helt annan bild av Justin än va man haft förut! :) Ikväll blir det väll nå smått pluggande på engelska provet osvosv.. Hejpps;)

söndag 19 februari 2012

Söndag - Hittills har jag bara chillat och snart blir det dags att städa lite. Men gårdagen blev lite ändrad! Vi hade ju planerat att fara till bennäs men folk sa att det inte hände nå där så vi ändrade oss och for till stan ist  o va där ist med några!:) Helt kul blev kvällen ändå :)

lördag 18 februari 2012

fredag 10 februari 2012

onsdag 8 februari 2012


Idag har jag varit i skolan, tränat lite, läst på nå läxor o typ chillaat ;D Börjar bli tungt det här med skola nu... Nästa vecka har jag  som matte prov, bokförings prov o IT-prov o veckan därpå prov i löner.. FML säger jag nog bara! Som tur så har vi snart sportlov! :))



People say you never know what you've got until it's gone.
The truth is,
 you knew what you had  you just never thought  you would lose it.


www.weheartit.com

söndag 5 februari 2012

Filmtips







Remember me


Blev själv tipsad av en kompis att kolla filmen som visade sig vara otroligt bra, iaf tycker jag det!   


Snabb information om filmen:"Remember Me" är romantiskt ett drama som utspelar runt två unga älskande. Men deras nyfunna kärlek är hotat när de samtidigt försöker hantera sina respektive familjers tragedier. I huvudrollen ser vi Robert Pattison från biosuccén "Twilight" .
Hejsan! Denna helg har varit ganska kort eftersom vi hade skoldag även på lördag!-.- 
okej det var för att skolan hade öppet hus men ändå. Jag och några andra från merkonom A & B  klasserna skulle stå vid kassorna i  Prisma och plocka varorna kunderna köpt i plastpåsar. Det var något lärarna eller nån hade kommit på höhö ;D Tiden gick endå ganska fort fast vi stod där från 9- halv 2 (och matpaus) så vet inte om jag ska klaga så mycket förutom att det var lördag förstås. Sen på kvällen var jag till stan med några,  helt okej kväll blev det! :) 

måndag 30 januari 2012

Back



Random bild..
De var ett tag sen jag bloggade nå sist så tänkte att jag måste väll ta och aktivera mig lite då!  Under den senaste tiden har det inte hänt så mycket nytt, har varit förskyld, haft huvudvärk, hosta och har det ännu fast det börjar bli på bättringsvägen så det är ju tur iaf. I helg har jag tagit det ganska lugnt för en gångs skull dock p.g.r. av min förskylning..På lördagen for jag  ändå till stan med en kompis. Vi körde runt där lite och var bland annat till ABC som var tomt iaf. nästan! Sen for jag till någras och var där ett par timmar tills jag for hem 12 - 1 tiden. 

Nu ska ja snart ta och kolla egenom matteprovet som vi har imorgon så blir det kanske att ta en promenad senare ikväll! Hejdå;)

torsdag 12 januari 2012

onsdag 11 januari 2012

Såhär glad var man då internet börjat funka igen! hehe ;) 
Idag så har jag vari i skolan o sen hem  o chilla. Tror jag ska  ut på en länk ännu ikv. Puss hej ;)

onsdag 4 januari 2012

Tänkte ta och rekommendera detta Heat protection spray! ;D
Iaf mitt hår börjar  kännas starkare,friskare och fick  någon slags volym också så det känns tjockare! Coolt va? ;) Har förut använt b.l.a. en som hetteL'ORÈAL New STUDIO Silk & Gloss Hot straight Cream ( I en rosa flaska),  som också funkade väldigt bra på mitt hår fast tyckte att det var lite äckligt när det var en slags kräm man skulle sätta i håret så använde inte den så länge. Men somsagt denna som ja rekommenderar nu funkar jätte bra tycker jag iaf. Så där hade ni  ett litet tips! ;)

tisdag 3 januari 2012

Kan inte sova

Klockan är snart 5 på morgonen, får fortfarande ingen sömn.. NOT GOOD!
Har typ vänt om på dygnet totalt så får hoppas jag orkar mig upp i tid nästa måndag då skolan börjar igen, woupssi. Men det kommer ändå på ett  sätt bli kul att få komma tillbaka dit eftersom det är så längesen jag varit i skolan nu då vi haft Lia (praktik) 1 månad o sen jullov direkt efteråt! Under Lia jobbade jag vi Citymarket (en livsmedelsbutik för de som inte vet). Det var roligt i början men efter 2 veckors tid började det nog gå tungt framåt. Det jag fick göra var typ att plocka varor i hyllor, hjälpa kunder när de behövde hjälp & pricka av olika produkter från en lista som kommit in till butiken! Tycker dock det va synd att jag inte fick prova på kassan men det kanske var lika bra eftersom jag praktiserade där under värsta jul-handel stressen! :D
Men nu borde jag verkligen gå o lägga mig så jag orkar upp imorgon. Blev faktiskt lite trött av dehär skrivandet så Godnatt! :)

Saker jag vill ha


Nyår 31.12.2011-1.12.2012

Detta nyår började med att jag och en kompis (Karoliina) började dagen med att åka till Kokkola för att köpa lite kläder. Hittade endast en topp och hon en klänning. Allt var typ slut! -.- Senare på kvällen for vi till Jeppis till Idas med lite folk och förfestade till kanske 23:00. Efter det gick vi in mot stan för att fortsätta firandet där! Mycket folk var ute men kanske inte riktigt lika mycket som förra året? Men det var nog kul förutom att jag slarvade bort alla vid 12 slaget för att en viss Mikaela o Linda sprang på mig ungefär!haha men nog är de söta för det! :') Nåja hittade resten av folket kanske 20 minuter senare så det löste ju sig, tur det!;D  Vi försökte komma in till Netti men misslyckades brutalt... -.- (2 vakter) bad bad. :D Happ de va lite av mitt nyår, puss hej!:)
 Vasa (27.12.2011)   
2 festligare tröjor, en vardaglig + en klänning

 Vasa (27.12.2011)
Hittade en väska, tröja, 3 par underbyxor, halsduk, jeans, mascara & en jacka!

Vasa 27.12.2011

Denna dag var jag till Vasa med Ellinor, Elisabeth, Linda & Julia som är några tjejer som går på min klass!
Det var första dagen som de hade mellandags rea så butikerna var FULLPROPPADE! Lovar det tog 25-30 minuter innan man hunnit betala i vissa kassor pågrund av köerna. Vi orkade inte ens prova alla plagg p.g.r av de otroligt långa köerna till provhyttarna... Men förutom det så var det en kul dag eftersom man hittade mycket fina grejjer till billigt pris + trevligt sällskap! :)

Julklappar 24:12:2011

Är väldigt nöjd över julklapparna som jag fick detta år! ;)
På bilden ser ni:
200 €, hårfön, borste, hårprodukter,sminkborstar,DATOR<3,Mexx fresh parfym, olika bodylotion,dusch krämer, Natt kräm, örhängen, ett halsband & ett bälte!