måndag 30 januari 2012

Back



Random bild..
De var ett tag sen jag bloggade nå sist så tänkte att jag måste väll ta och aktivera mig lite då!  Under den senaste tiden har det inte hänt så mycket nytt, har varit förskyld, haft huvudvärk, hosta och har det ännu fast det börjar bli på bättringsvägen så det är ju tur iaf. I helg har jag tagit det ganska lugnt för en gångs skull dock p.g.r. av min förskylning..På lördagen for jag  ändå till stan med en kompis. Vi körde runt där lite och var bland annat till ABC som var tomt iaf. nästan! Sen for jag till någras och var där ett par timmar tills jag for hem 12 - 1 tiden. 

Nu ska ja snart ta och kolla egenom matteprovet som vi har imorgon så blir det kanske att ta en promenad senare ikväll! Hejdå;)

torsdag 12 januari 2012

onsdag 11 januari 2012

Såhär glad var man då internet börjat funka igen! hehe ;) 
Idag så har jag vari i skolan o sen hem  o chilla. Tror jag ska  ut på en länk ännu ikv. Puss hej ;)

onsdag 4 januari 2012

Tänkte ta och rekommendera detta Heat protection spray! ;D
Iaf mitt hår börjar  kännas starkare,friskare och fick  någon slags volym också så det känns tjockare! Coolt va? ;) Har förut använt b.l.a. en som hetteL'ORÈAL New STUDIO Silk & Gloss Hot straight Cream ( I en rosa flaska),  som också funkade väldigt bra på mitt hår fast tyckte att det var lite äckligt när det var en slags kräm man skulle sätta i håret så använde inte den så länge. Men somsagt denna som ja rekommenderar nu funkar jätte bra tycker jag iaf. Så där hade ni  ett litet tips! ;)

tisdag 3 januari 2012

Kan inte sova

Klockan är snart 5 på morgonen, får fortfarande ingen sömn.. NOT GOOD!
Har typ vänt om på dygnet totalt så får hoppas jag orkar mig upp i tid nästa måndag då skolan börjar igen, woupssi. Men det kommer ändå på ett  sätt bli kul att få komma tillbaka dit eftersom det är så längesen jag varit i skolan nu då vi haft Lia (praktik) 1 månad o sen jullov direkt efteråt! Under Lia jobbade jag vi Citymarket (en livsmedelsbutik för de som inte vet). Det var roligt i början men efter 2 veckors tid började det nog gå tungt framåt. Det jag fick göra var typ att plocka varor i hyllor, hjälpa kunder när de behövde hjälp & pricka av olika produkter från en lista som kommit in till butiken! Tycker dock det va synd att jag inte fick prova på kassan men det kanske var lika bra eftersom jag praktiserade där under värsta jul-handel stressen! :D
Men nu borde jag verkligen gå o lägga mig så jag orkar upp imorgon. Blev faktiskt lite trött av dehär skrivandet så Godnatt! :)

Saker jag vill ha


Nyår 31.12.2011-1.12.2012

Detta nyår började med att jag och en kompis (Karoliina) började dagen med att åka till Kokkola för att köpa lite kläder. Hittade endast en topp och hon en klänning. Allt var typ slut! -.- Senare på kvällen for vi till Jeppis till Idas med lite folk och förfestade till kanske 23:00. Efter det gick vi in mot stan för att fortsätta firandet där! Mycket folk var ute men kanske inte riktigt lika mycket som förra året? Men det var nog kul förutom att jag slarvade bort alla vid 12 slaget för att en viss Mikaela o Linda sprang på mig ungefär!haha men nog är de söta för det! :') Nåja hittade resten av folket kanske 20 minuter senare så det löste ju sig, tur det!;D  Vi försökte komma in till Netti men misslyckades brutalt... -.- (2 vakter) bad bad. :D Happ de va lite av mitt nyår, puss hej!:)
 Vasa (27.12.2011)   
2 festligare tröjor, en vardaglig + en klänning

 Vasa (27.12.2011)
Hittade en väska, tröja, 3 par underbyxor, halsduk, jeans, mascara & en jacka!

Vasa 27.12.2011

Denna dag var jag till Vasa med Ellinor, Elisabeth, Linda & Julia som är några tjejer som går på min klass!
Det var första dagen som de hade mellandags rea så butikerna var FULLPROPPADE! Lovar det tog 25-30 minuter innan man hunnit betala i vissa kassor pågrund av köerna. Vi orkade inte ens prova alla plagg p.g.r av de otroligt långa köerna till provhyttarna... Men förutom det så var det en kul dag eftersom man hittade mycket fina grejjer till billigt pris + trevligt sällskap! :)

Julklappar 24:12:2011

Är väldigt nöjd över julklapparna som jag fick detta år! ;)
På bilden ser ni:
200 €, hårfön, borste, hårprodukter,sminkborstar,DATOR<3,Mexx fresh parfym, olika bodylotion,dusch krämer, Natt kräm, örhängen, ett halsband & ett bälte!